Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 888 kJ / 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,10 g |
| Tuky | 13,20 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkxv
Moje poznámka
Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkxv
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 9 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 9 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 10 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 11 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 11 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové nudličky s estragonem,
vepřové maso na estragonu,
vepřové na žampionech,
maso na estragonu,
veprove na estragonu - recept,
recept veprove maso v cokolade,
vepřove na estragonu
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
cibule,
sádlo,
kmín drcený,
sůl,
estragon,
petrželka zelená,
pepř mletý,
čokoláda na vaření,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (2)
Velice chutné jídlo. Oproti receptu jsme z důvodu momentální nedostupnosti nahradili estragon oreganem a použili nakládané plátkové žampiony (410g), které jsme k masu přidali včetně nálevu a sušenu petrželovou nať. Nezahušťovali jsme moukou, nedali ani čokoládu ani smetanu, nechali jsme na závěr pouze vydusit vodu.