Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 164 kJ / 1 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,52 g |
| Tuky | 93,90 g |
| Vláknina | 2,46 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák v parmezánovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8n2r
Moje poznámka
Zapečený květák v parmezánovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8n2r
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 26 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 46 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z květáku,
zapečený květák,
zapečený květák recepty,
květák recepty,
zapečený květák v bešamelu,
recept z květáku,
květákové recepty,
květák v bešamelu,
recepty s květákem,
recepty zapečený květák,
recepty z květák,
recepty kvetak,
parmazán možno zapéct?,
květák, parmazán, bešamel,
zapečený květák recept,
květák v parmezanovem testicku pečený v troubě,
kvetak recepty italske,
zapečený květák s bešamelem,
květák zapeceny besamel,
květak v parmazanovem těstičku
Suroviny:
květák,
máslo,
mouka polohrubá,
mléko,
koření italské bylinky,
paprika sušená sladká,
parmazán,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)