Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,71 g |
Tuky | 116,35 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
Moje poznámka
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
salsiccia klobásky,
vepřová pečeně,
italské klobásky,
italska klobasa,
italska salsiccia,
vepřová pečeně recepty,
vepřové s klobásou,
italská vepřová klobása,
vepřová pečeně recept,
vepřová kýta s klobásou,
salsiccia příprava,
klobásky salsiccia,
recepty z vepřové pečeně,
italske klobasy,
speciality z vepřové pečeně,
kyta s klobasou,
salssica,
příprava salsiccia,
salsiccia čerstvá recept,
salsicia
Suroviny:
kýta vepřová,
klobásky salsiccia,
cibule,
šalvěj čerstvá,
slanina libová,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
mouka,
máslo
Komentáře (18)
To znamená, že názov jedla je Vepřová pečeně s klobásou klobása.
Nektere z techto pak jsou dale upravovany - konzervovany susenim , neco jako prosciutto crudo, nebo se nakladaji do sadla. V jinych oblastech, to je ovsem jen regionalni rarita, je i udi.
Je mi ľúto, ale nemáte pravdu.
Existuje viacej druhov čerstvých klobás a majú spoločný názov salsiccia.
Podobne ako klobásy, ktoré sa predávajú na českom trhu. Každá má meno, ale všetky sú klobásy.
- přidáno k receptu foto balení klobásek
... nelze nahradit
http://www.orrero.cz/RenderTable.aspx?TabRef=defau...
Moc děkuji.