Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,93 g |
Tuky | 1,85 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Moje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 11 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 28 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
SonaErbanova před 1 hodinou
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 2 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 2 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 3 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 4 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 4 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzeni masa a lak na maso,
lák na uzené maso,
lak na maso,
lak na uzene,
nejlepší rybí lak na uzení,
lak na uzení masa,
lák na uzení,
lak na maso na uzení,
uzené maso recepty,
obalované uzené,
příprava uzeného masa,
příprava laku na maso,
recepty z uzeného masa,
obalované uzené maso,
priprava laku na uzeni,
uzené maso recept,
uzené maso,
uzené maso příprava,
lák na uzené recept,
napichani masa na uzeni
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
česnek,
ocet,
cukr,
pivo světlé,
koření hřebíček,
solamyl,
voda
Komentáře (26)
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....