Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se téměř rozplývá na jazyku díky pomalejší tepelné úpravě. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Moje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 5 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 17 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí tokáň,
hovězí tokáň recept,
tokáň,
hovězí nudličky na víně,
pokrmy z hovězího masa,
hovězí tokáň, těstoviny,
hovězí na víně,
recept hovězí tokán,
hovězí guláš na víne,
hovadzi tokan,
hovezi na bilem víně,
tokáň recept,
hovězí maso na bílém víně,
pokrmy z hovězího,
hovezi tokan testoviny,
jídla z hovězího masa,
tokáň hovězí,
hovězí tokáň na červeném víně,
jídlo z hovězího,
recept na hovězí tokáň
Suroviny:
přední hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (27)
hazel:
Díky za radu!
Já používám bílé a už chápu, proč za mnou sousedka nejde a nejde...
Opravuji, hledal jsem v madarské nejuznávanější kuchařce a máte pravdu.
Maminka vždy říkala, že do hovězího třeba dát červené.
Vidím, že ne vždycky...