Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 810 kJ / 3 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,65 g |
| Tuky | 99,21 g |
| Vláknina | 23,68 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 5,74 g |
| Sůl | 13,90 g |
| Sacharidy | 450,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lgV
Moje poznámka
Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lgV
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z medvědího česneku,
recept na pesto z medvědího česneku,
rolovaný chléb medvědím česnekem,
pesto z medvědího česneku recept,
bílý chléb recept,
chléb s pestem,
kynuté těsto na slané pečivo,
pesto z medvědího česneku-recept,
kynute pecivo s pestem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sůl,
voda,
olej,
droždí čerstvé,
cukr,
pesto z medvědího česneku,
sýr tvrdý
Komentáře (4)
Trochu jsem pozměnila mouky, dala jen třetinu hladké, zbytek pšeničné chlebové a snížila jsem množství droždí. I náplně jsem dala maličko více. Díky za parádní nápad!