Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Moje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
ZdeKy před 32 minutami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 33 minutami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 2 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 3 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 3 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
chleba pečený v hrnci,
chleba v římském hrnci,
podmáslový chléb,
pečení chleba v římském hrnci,
chleb v rimskem hrnci,
pivní chleba v římském hrnci,
římský hrnec na chleba,
pečeme chleba,
římský hrnec,
pečení chleba v hrnci,
pecici hrnec na chleba,
podmáslový chléb recept,
recept na podmaslovy chleb,
recepty pro římský hrnec,
nejlepší recept na chleba,
hrnec na pečení chleba,
žitný chleba z římského hrnce,
podmáslový chleba pečený v římském hrnci,
římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
droždí,
kmín drcený,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (21)
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
Dekuji predem za odpoved!