Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 208,62 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Moje poznámka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
karamelizovaný bůček,
vietnamský bůček,
recept na vietnamsky bůček,
kho tau,
thit kho tau,
karamelizovany pečený bůček,
alza.cz/co-je-pomaly-hrnec,
vietnamské bůček,
karamelizovany kokos,
vietnamské recepty,
vietnamsky bůček s rýží,
karamelzovany bucek,
bůček recepty,
vietnamsky děkuji,
vietnamsky pečený bucek,
karamelizovaný bůček recept,
vetnamsky bůček,
vetnamsky karamelizovany bůček,
vietnamské recepty top recepty,
vietnamsky sladky buček
Suroviny:
bůček bez kosti,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
cukr krupice,
omáčka rybí,
kokos,
olej,
pepř,
sůl,
feferonka
Komentáře (21)
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
Hezký receptík a krásné fotky.
Děkuji.
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?