Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 965 kJ / 1 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 313,81 g |
| Tuky | 20,60 g |
| Vláknina | 32,70 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 90,95 g |
Postup přípravy
Nakonec přidáme oloupanou a najemno nastrouhanou bramboru, rajčatový protlak, kečup, prolisovaný česnek a zbylé koření. Krok 3: Necháme na mírném ohni ještě 5 minut provařit za občasného zamíchání.
Zveřejněno 21. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš na český způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP2A
Moje poznámka
Hovězí guláš na český způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP2A
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 8 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 9 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 10 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
cesky gulas,
může se dát do guláše syrová paprika,
recept z hovězího na guláš jako zverina,
jak a z čeho uvařit hovězí guláš,
guláš z hovězího ořechu,
jak uvarit gulas aby byl hodne tmavy z klizky,
gulas hovezi jako z divočáka,
hovězí guláš ala na zverinu,
hovězí guláš na zvěřinau,
česky guláš top recept,
jak uvařit guláš aby byl tmavý,
nedal jsem protlak do guláše,
hovězí guláš dá se dát olej do gulase,
dobry cesky guláš recept,
hovězí guláš ala zvěřina,
hovězí guláš s ořechy,
hovězí guláš na způsob z divočiny,
jaké koření se dává do hovězího gulasu,
hovězí a la bažant,
co dat do gulase aby byl tmavý
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
koření,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
pivo černé,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín mletý,
pepř mletý,
brambory
Komentáře (24)
Jinak Misko,když budeš mít možnost masa kančí,dančí tj.zvěřiny tak neváhej,je to zase úplně něco jiného,ale taky super gulášek,doporučuji,je to mňamka ,ale s líčky to nemá nic společného,musí to být pravá zvěřina.
Miško vím ,že zvěřina je drahá,ale kdyby třeba jsi měla příležitost,třeba vyhrát na mysliveckém plese,teď je doba kdy se konají,tak neváhej a jdi do toho
Jsem dumal, čím se tento, tzv. český guláš liší od dobrého guláše
No, bude to nejspíš v tý cibuli
Nééé že v té syrové navrch, ale v té nedostatečně usmažené, že
***
Veronika.Hrozna:
Divina je divina
A ani není třeba vymýšlet pohádky, že to byl jeleň jako kráva...