Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,78 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 15,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 51,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
Moje poznámka
Švejžužu po česku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n30Y
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
toprecepty.cz před 4 minutami
Pavliny halušky
terundela před 1 hodinou
Hrnková bábovka
lunav1 před 3 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 13 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 15 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 17 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 17 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 17 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
svejzuzu,
švej žužu,
vepřové švejžužu,
svejcuzu,
zvejžužu,
švejžužu recept,
čvej žužu,
sveizuzu,
cina svejzuzu,
recept na švejžužu,
čínské jídlo švejčužu,
svei zuzu,
svejcouzu,
švejžužu veprove,
svejsuzou,
šwej žužu,
jak se dela svejzuzu,
domaci zvejzužu,
vepřové nudličky svejžužu,
vepřové maso sveizuzu
Suroviny:
cibule,
olej,
maso vepřové,
pepř,
glutasol,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
koření kari,
hořčice,
kečup sladký,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
koření chilli
Komentáře (6)
Píšete rychlé jídlo?
No a jak dlouho se tedy dělá
Škoda, že jste změnila postup tepelné úpravy...
Ano, v podstatě se původně jedná o minutkové jídlo, ale ve vašem podání ("Pokrm je hotov, když je maso měkké (doba závisí na kvalitě masa)" jde o přípravu časově násobně delší. No a při použití PLECE nebo KÝTY je vliv masa na krátkou dobu přípravy zanedbatelný
No, tady si může každý bez uzardění zvolit název receptu podle vlastní fantazie
Mám tuze rád čínskou kuchyni a vždy mě až k slzám dojímají pseudorecepty, byť mají v názvu alibistický dovětek "po česku"