Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
V den přípravy vyndáme s předstihem maso z lednice, aby při obalování mělo pokojovou teplotu. Osolíme ho, necháme chvíli odpočinout a pak ho klasicky obalíme.
Do pánve dáme lžíci dobrého sádla, olej, necháme rozehřát a řízky smažíme. Smažím zprudka, jen do barvy, pak dodělávám v troubě.
Zveřejněno 10. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nastavený bramborový salát a řízky trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p3JV
Moje poznámka
Nastavený bramborový salát a řízky trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p3JV
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát s těstovinami,
bramborový salát s rizkem cena,
řízky jinak,
bramborový salát a řízek bez masa,
tenderizér - nahradí paličku?,
bramborový salát jinak,
recept salat a rizky
Suroviny:
brambory,
mrkev,
šunka,
slanina,
směs zeleninová,
hořčice,
česnek,
těstoviny,
pepř bílý,
pažitka,
kotleta,
řízky stehenní,
olej,
sůl,
strouhanka,
vejce,
sádlo
Komentáře (12)
jsem si pořídil před časem...
zkoušel jsem ho zatím 6x, vedle naklepaného masa z jednoho kusu vepřového
z masa byly odřezané stejně silné plátky (filé, krkovice, ořech)
vždy jeden kus perforovaný tenderizérem, druhý kus naklepaný paličkou
po osolení obě porce obaleny v trojobalu
řízky byly smaženy společně do růžova, naklepaný stačilo smažit vždy kratší dobu
tenderizerovaný 1x pustil šťávu (prskalo to při smažení)
obě porce byly stejně šťavnaté
pominuli, že naklepaný řízek byl VĚTŠÍ
Občas dělám krávoviny