Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 545 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,15 g |
Tuky | 13,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkRz
Moje poznámka
Pho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkRz
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 16 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 4 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 8 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 8 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 9 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 12 hodinami
Tématické fráze:
pho,
pho recept,
recept pho,
recept na pho,
kachni pho,
pho kardamon,
jak uvařit pho,
pho recepty,
co je pho,
veprove pho,
pho.,
pho.cz,
pho - recept,
phobo recept,
jak vařit pho,
vietnamské recepty top recepty,
hovjezi paliva polívky,
omácka pho,
kardamon pho,
pho bo s anýzem
Suroviny:
prsa kuřecí,
kosti vepřové,
zázvor,
kardamom,
skořice celá,
anýz,
koření hřebíček,
badyán,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
cibule,
svíčková hovězí,
nudle rýžové,
koriandr,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
bambusové výhonky,
citron,
omáčka vietnamská pálivá,
omáčka rybí
Komentáře (10)