Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,99 g |
| Tuky | 52,49 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 543 mg |
| Sodík | 864 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 60,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na kopru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jWZW
Moje poznámka
Hovězí kližka na kopru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jWZW
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka v pomalém hrnci,
klizka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kližka recepty,
hovězí v pomalém hrnci,
recepty z kameninoveho hrnce,
hovězí na kopru,
hovězí kližka recepty,
kameninový hrnec recepty,
pomalý hrnec kameninový,
hovězí maso v pomalém hrnci,
hovězí kližka na kopru,
kližka pomalý hrnec,
pomalý hrnec recepty,
recepty v pomalém hrnci,
kližka v pomalém v pomalém hrnci,
hovězí vývar v pomalém hrnci,
koprová omáčka s hovězím masem v pomalém hrnci,
kameninový pomalý hrnec,
kližka v v pomalém hrnci,
hovězí z vývaru
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
vývar,
smetana,
cibule,
kopr,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (16)
No, hoďte očko na bod 7 postupu