Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 832 kJ / 2 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,08 g |
Tuky | 126,93 g |
Vláknina | 21,51 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 41,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0Q6
Moje poznámka
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0Q6
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 3 hodinami
Tématické fráze:
jelení plec,
jelení plec recept,
jelení plec recepty,
jelen na vine,
jelenní plec,
plec z jelena,
recepty z jelení plece,
recept na jelení plec,
divina maso priprava,
jelení roláda z krku a plece,
jelen plec,
recepty jelení plec,
recepty divina,
recept z jelení plece,
jeleni plecko recept,
jelení plecko recepty,
zvěřina na hříbkách,
jelen recept,
jeleni na vine,
divina recepty
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
slanina uzená,
hříbky sušené,
borůvky,
víno červené suché,
sůl,
pepř mletý,
cukr krystal,
tymián,
pomeranče
Komentáře (10)