Suroviny
Porce: 9 malých báboviček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 978 kJ / 2 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,01 g |
Tuky | 181,06 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 110,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Moje poznámka
"Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9WL
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 10 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 14 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
panacota video,
kardamom recepty,
mango kuchyňské recepty,
mangové pyré,
formičky na panna cotta,
mangova panacota,
recept na pannacotu,
panacota recept video,
dezert mango pannacota,
panacota s mangovym pire,
panna cotta ostrava,
jak dlouho tuhne panacota,
panacota recept,
korenena panna cota,
recepty na pannacotu,
jak dlouho tuhne panna cotta,
panna cotta recept,
panacota mango,
skvělá panna cota,
formičky na pannacotu
Suroviny:
mango,
smetana ke šlehání,
cukr třtinový,
šťáva citronová,
mandarinky,
želatina,
kardamom mletý,
skořice mletá,
citron,
klementinka
Komentáře (13)
V surovinach je pouzito 500 ml smetany, 1 dcl mleka + 10 g platkove zelatiny. Ty 2 g navic proto, aby mleko, ktere je jinak huste nez smetana, konzistenci celkoveho vysledku "nenaredilo"
Autorka pouzila 600 ml smetany, tkz. podle meho celkem
Pochopitelne nic nebrani tomu, aby si kazdy upravil konzistenci podle osobniho gusta.