Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 1 hodinou
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno 25. 6. 2025 11:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová polévka z kuřete
Kajkajak před 39 minutami
Houskové knedlíky I
Danuska12 před 1 hodinou
Kanadské kuře
jarpos před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Jindriskas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
pekarnik před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
vladka1486 před 3 hodinami
Drobenkový koláč
skalar před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketovou omáčkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Bramborová omáčka s klobásou a vejcem
Babka-Korenarka před 5 hodinami
Meruňkové řezy II.
Quincey před 6 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!