Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 385 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 13,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Moje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 2 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 3 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 4 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 4 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 5 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 6 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 7 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 7 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění guláše,
zahušťování chlebem,
zahuštění guláše chlebem,
zahušťování guláše chlebem,
zahušťování guláše,
guláš zahuštěný chlebem,
jak zahustit gulas chlebem,
hovězí guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění chlebem,
jak zahustit gulas,
hovezi gulas zahusteny bramborem,
zahušťení omáčky chlebem,
vepřový guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění hovězího guláše,
hovězí guláš zahuštění,
guláš zahuštění,
zahustovani bramborou,
zahušťování omáček chlebem,
zahustovani gulasu chlebem,
zahustovani bramborem
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
feferonka,
mouka hladká,
sůl,
brambory
Komentáře (7)