Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,00 g |
Tuky | 13,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Moje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 52 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbková polévka
Kajkajak před 8 minutami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 50 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 1 hodinou
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 1 hodinou
Makronky Danča
Malickakucharka před 2 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 3 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 4 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 4 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 6 hodinami
Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby,
recepty na ptáky,
ptaky recept,
ptáci recept,
španelsky ptacek naruby,
receprt na ptáky,
z hovězího ptačí,
co uvařit z hovězího zadního,
hovězí ptáky,
hovčzi ptačí,
jak uvařit španělské ptáka,
hovězí roštěná ptačí,
roštěná ptačí,
jak uvařit hovězí zadní,
recept omačka ptaky s hoveziho masa,
co uvařit z hovězího hrudí,
zadní hovězí recept,
recept na ptaky,
recept na hovězí,
hovězí zadní recept ptaky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
máslo,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
slanina,
mouka hladká,
voda
Komentáře (3)