Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 777 kJ / 1 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,93 g |
Tuky | 22,99 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 181,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Moje poznámka
Letní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKMm
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 59 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
letní dort,
letní ovocný dort za studena,
letní dorty,
letní dorty za studena,
dort za studena,
želatina za studena dr oetker,
josta recepty šťáva za studena,
dorty za studena,
želatina za studena,
rychlý letní dort,
eshop.oetker.cz,
letní krém do dortu,
dorty za studena recepty,
recept na letní dort,
jogurtový letní dort,
letní dort k narozeninám,
letní jogurtový dort,
jogurtovej dort,
dorty recepty,
letni kremy do dortu
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr,
marmeláda rybízová,
jahody,
rybíz,
josta,
ostružiny,
jogurt bílý,
šlehačka,
cukr vanilkový,
želatina,
rybíz,
cukr,
želatina
Komentáře (15)
K tej želatíne, používam želatínu jemne granulovanú, fotky som pridala na koniec postupu. Inú nekupujem. Používam ju na sladké aj slané jedlá, všade, kde želatínu treba. Raz som kúpila plátkovú, ale nejako sa mi neosvedčila. S touto mám výborné skúsenosti, len mám pocit, že v Čechách ju asi nedostanete