Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,67 g |
Tuky | 173,46 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 43 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 2 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 5 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 7 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...