Suroviny
Porce: 1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 269 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,55 g |
Tuky | 12,05 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 16,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyY0
Moje poznámka
Shmaky v provensálském koření s červenou cibulí a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyY0
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 38 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 46 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun provensálské koření recept,
šmakoun kuchařka,
šmakoun recepty,
losos na provensálském koření,
šmakoun,
provensálský šmakoun recepty,
jak používat šmakoun,
smakoun zpusob pouziti,
smakoun s provensálským kořením-recept,
šmakoun recepty s provensaskym korenim,
šmakouny shmaky,
na co používat provensáls ké koření,
varime smakoun,
kde používat provensálské koření,
bezmasá kuchařka-shmaky,
šmakoun voda,
shmaky salát jemný,
shmak uzený recept,
šmakoun provensalské koření recepty,
červená pórková cibule
Suroviny:
šmakoun,
koření provensálské,
sůl,
mouka hladká,
olej,
cibule červená,
pórek,
bujón zeleninový,
víno bílé suché,
voda
Komentáře (10)
Hanko
Lucasinko
Dokonce to nejí ani můj napolo vegetariánský syn. Když nad tím tak uvažuju, třeba když to připraví taková kuchařka jako ty, půjde to pozřít a i si pochutnat...