Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 514 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,54 g |
Tuky | 42,44 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, očistíme, osušíme utěrkou a nakrájíme na nudličky.
Krok 2: Za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme utřený česnek, podlijeme masovým vývarem, přikryjeme poklicí a za občasného míchání dusíme asi 20-30 minut.
Krok 3: Sterilované sladkokyselé okurky a sterilovanou kapii nakrájíme na nudličky a s bobkovým listem a estragonem přidáme k masu.
Krok 4: Promícháme, podle potřeby podlijeme vývarem a udržujeme v mírném varu.
Krok 5: Z hladké mouky, vejce a soli vypracujeme těsto.
Krok 6: Čajovou lžičkou děláme malé nočky, které zavaříme do ragú.
Krok 7: Necháme 15 minut vařit.
Krok 8: Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme podle potřeby citrónovou šťávou a majoránkou.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ragú s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1GW
Moje poznámka
Vepřové ragú s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1GW
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové ragu,
vepřové ragu recept,
recept na veprové ragů,
recepty vepřove ragu,
nočky,
ragú vepřové,
ragu z vepřove kyty,
vepřové ragů s hráškem,
jak uvařit nočky,
vepřové ragú s noky,
veprove ragu s nockama,
ragů z vepřového masa,
rychlé vepřové ragů,
nočky z mouky,
recept vepřové ragu,
jak uvařit ragu,
veprove maso s nockama,
jak se dela ragu,
nočky z hladké mouky,
nočky recept
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
pepř,
česnek,
vývar masový,
kapie sterilovaná,
okurky sterilované,
bobkový list,
estragon,
mouka hladká,
vejce,
smetana,
šťáva citronová,
majoránka
Komentáře (20)
Já zavářím nočky zvlášť do vody.Přímo do"šťávy-omáčky"jsem to ještě nezkoušela
varilamyskakasicku:Ivuš,pochupila jsem,že Evka má nočky pouze z vajíčka a mouky.Jen kdyby jsi měla těstíčko příliš husté,tak ho můžeš trochou smetany naředit
Holky díky