Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem

Připravte sytý obědový salát, snadný přípravou a skvělý chutěmi. Příprava zabere jenom pár minut, díky použití konzervovaných luštěnin a kukuřice. Ty se postarají o výživovou hodnotu pokrmu. Konzervovaný tuňák přidá i potřebnou bílkovinou složku.

Hodnocení receptu je 4,9 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie817 kJ /
195 kcal
Bílkoviny4,06 g
Tuky1,91 g
Vláknina3,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy38,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata nakrájíme na měsíčky, okurku a cibulku na drobné kostičky. Krok 2: Zcezenou a okapanou cizrnu, kukuřici a zeleninu dáme do misky. Krok 3: Přidáme posekané bylinky a ochutíme limetkovou šťávou, olejem, osolíme a dochutíme. Nakonec přidáme kousky tuňáka. Podáváme vychlazené.

TIP: Zeleninové saláty s tuňákem

Zveřejněno 17. 7. 2014

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/87Ao

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/87Ao

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Petra Dvor.: Vždyť to nevadí, musí se umět improvizovat :-D Děkuji i za foto, jsem ráda, že salát chutná :-K

Neměla jsem cizrnu,tak jsem použila fazole. Je to moc dobré, příště zkusím s cizrnou. Děkuji za tip. Je to dobré a hlavně rychle hotové :-)

Moc dobrý,

Dnes jsem tento salátek spáchala a je skvělý <3, už je v oblíbených a budu dělat častěji :yes:

Skvělý salát, všem nám chutnal.

Clovek: Díky, jsem ráda, že chutnal :-K

Vyzkoušeno, chuťově vynikající. Recept si dávám do oblíbených, určitě se k němu vrátím. Díky za recept. :-) :yes::yes:

:yes::yes::yes: je tam vše co mám ráda <3:-K

Pridávam fotku a bodujem :yes: Robila som včera,pridala som kapiu a trochu čili,vynechala som kukuricu.Je to skvelý šalátik,ďakujem za recept :-K:-p

:-O dala bych si :-p:yes::-K

to vypadá náramně žravě, to by mně samotnou nenapadlo takto to zkombinovat s tuńákem, díky:yes::-K:-p

Cícer mám rada, len nepoužívam z konzervy, ale si ho varím. S tuniakom som ešte nekombinovala,a le viem so tp výbornú chuť predstaviť. ;-):yes:

Tématické fráze:
cizrnový salát s tuňákem, cizrna s tunakem, cizrnový salát se zeleninou, zeleninové saláty, salát z cizrny s tuňákem, cizrnový salát, tuňákový salát s cizrnou, zeleninový salát s cizrnou, zeleninové saláty recepty, zeleninový salát s tuňákem a cizrnou, zeleninový salát s tuňákem, tuňak s cizrnou, zeleninový salát, cizrna se zeleninou, salát z cizrny, zeleninový salát s cizrnou a tuňákem, tuňákový salát se zeleninou, salát s tuňákem, cizrnový salát recept, tuňákový salát

Suroviny:
cizrna, tuňák ve vlastní šťávě, cibulka jarní, rajče cherry, okurka salátová, kukuřice sterilovaná, limetka, bazalka čerstvá, petrželka, olej olivový, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu