Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 762 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,78 g |
| Tuky | 14,95 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 30,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme marinádu. Maso z obou stran osolíme a naložíme do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny.
Krok 2: Poté maso vložíme do pekáčku i s marinádou. Přidáme tak polovinu hrnku vody, přikryjeme alobalem a necháme péct asi 15 minut. Následovně podlijeme zbylým vínem a vodou a už bez alobalu pečeme dalších 30 minut.
Krok 3: Podávala jsem s rýží a přelila vínovou šťávou.
Zveřejněno 14. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné kuře na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qENr
Moje poznámka
Výborné kuře na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qENr
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 46 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 1 hodinou
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 1 hodinou
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 3 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuře na červeném víně,
výborné kuře,
marináda na kuře s bílým vínem,
vyborny recept na kuře,
kuře na víně,
recept na kuře,
kuře naložené v červeném víně,
výborné kuře recept,
kureci stehna na cervenem vine,
kuře na červeném víně s tymiánem,
kure vyborne,
kure na cervenem vi,
recept kuře na červeném červeném víně,
recepty kuře na červeném vine,
marináda s vínem na kuře,
kuřecí červené víno,
kuře naložené ve vine,
francouzské kuře na na víně,
kuře recept,
výborné marinády
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
víno červené,
voda,
omáčka sojová,
skořice mletá,
česnek práškový,
olej,
paprika sušená pálivá
Komentáře (2)