Guláš ze srnčí kýty
Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Moje poznámka
Guláš ze srnčí kýty
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLvL
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 6 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 20 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 3 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 3 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 4 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 4 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
srnci gulas,
srnčí kýta,
srnčí guláš recept,
srnčí kýta recepty,
recept na srnčí guláš,
dobrý srnčí guláš,
recepty ze srnčí kýty,
srnčí guláš podle pohlreicha,
guláš ze srnčího,
srnci,
srnčí kýta recept,
recept na srnčí kýtu,
guláš ze srnce,
recepty srnci gulas,
recepty na srnci kytu,
recepty srnčí kýta,
guláš ze srny,
guláš ze srnky,
recepty na srnči gulaš,
recept srnci gulas
Suroviny:
kýta srnčí,
passata rajčatová,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření na zvěřinu,
víno červené,
jalovec,
bobkový list,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (35)
Jj, je to dobré
Máme vinohrad, nejsem abstinent, leč vínu do jídla (s výjimkou čínské kuchyně a některých italských jídel) se vyhýbám jak čert kříži
No, do jisté míry mám smůlu... Paní casinová vínem v jakékoli podobě přímo žije
guláš ze srnčího je luxusní záležitost ,místo vývaru bych zvolil silný zvěřinový nebo hovězí vývar a zvolil bych rozhodně jiný druh masa ,kýta se na guláš nehodí,je lepší plec nebo krk...