Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,36 g |
Tuky | 1,70 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlNE
Moje poznámka
Česneková polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlNE
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
polévka z pohanky,
polévka z pohanky a na česneku,
polevky recepty česneková polévka,
oukrop recept,
polévka s pohankou,
polévky cesneku,
recepty na polévku cesnekovou,
cervena polevka s pohankou,
česneková polévka s houbami,
falešná česneková polévka,
pohanka recepty-polévka,
polévka česneková recept,
oukrop z česneku,
pohanka na česneku,
česnekačka recept,
česnečka s pohankou,
pohanka recept,
česneková polévka,
polévky česnek
Suroviny:
brambory,
česnek,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pohanka,
sůl,
olej
Komentáře (18)
Spôsobom, aký je uvedený pri tomto recepte, doplňujem polievky namiesto cestovín, zemiakov a pod. Takže do hocijakej polievky, väčšinou zeleninovej, keď je uvarená a teda vriaca, odstavená z ohňa, hneď nasypem pohánku, zakryjem a nechám stáť. Kým je polievka vhodná teplotou na jedenie, pohánka bude hotová tiež. Počítajte s tým, že ak polievka bude stáť dlhšie, napr. ostane aj na druhý deň, pohánka ju zahustí viac, takže množstvo pohánky dajte podľa toho, akú hustú máte radi polievku. Ale to si po niekoľkých razoch overíte. Ak by náhodou potrebovala pohánka byť na váš vkus mäkšia, tak ju nechajte zakrytú ešte 5-10 minút, každý má rád inú mäkkosť.