Tlačenka ve sklenici
Tlačenka s octem a cibulí je skvělá čerstvá. Avšak my ji můžeme připravit i do zásoby a zavařit ve sklenicích. Na kousky nakrájené maso a pomleté kůže smícháme s kořením a vývarem. Uvařenou směs pak nadávkujeme do sklenic a zavaříme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 50 412 kJ / 12 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 873,80 g |
| Tuky | 950,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 6,21 g |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
Moje poznámka
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 4 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 11 minutami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 50 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 50 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 55 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
Tématické fráze:
zavařování tlačenky do sklenic,
zavařovani tlačenky,
zavařená tlačenka,
jak uchovat tlačenku,
jak zavařit tlačenku,
tlačenka,
zavarovani tlačenka,
tlačenka do mrazáku,
tlačenka v mrazáku,
tlačenka zavařování,
tlačenka ve sklenicích,
jak zavařovat tlačenku,
uchovani tlačenky,
zavařovací sklenice na tlačenku,
tlačenka zavařená,
tlačenka z mrazáku,
zavarena domaci tlacenka,
domácí tlačenka ve sklenici,
salámová tlačenka,
domácí tlačenka zavařená
Suroviny:
hlava vepřová,
koleno vepřové,
plec vepřová,
kůže vepřová,
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
česnek
Komentáře (26)
Rád si ji po troškách, po jedné sklenici udělám a půjde to bez sterilace.
Děkuju moc, bod už jsem přidal.
To nemá chybu. Tlačenku také děláme, jen ji dáváme do salámových střev a pokud je tlačenky více, tak do mrazáku.Tlačenky jsou menší a rychleji se po rozmrazení spotřebují.
Milan P.
Člověk se stále učí. Zdraví Vás , Milan P.
Bude třeba pořádně využít tohle zimní období.....venku je parádně chladno, v kuchyni "přeslazeno" od chystaného cukroví a nám si v lednici hoví kus plecka na domácí šunku...
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...