Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,02 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové dušené se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73j
Moje poznámka
Vepřové dušené se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73j
Nejnovější recepty
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno 8. 5. 2025 13:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 25 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušená kapusta recept,
dušené maso,
vepřové maso s kapustou a bramborem,
dušená kotleta,
dušené vepřové maso recepty,
recepty z brambor,
vepřové maso s dušenou mrkví,
dušené kotlety,
dušené vepřové maso na mrkví s bramborem,
vepřové s dušenou mrkví,
dušená vepřová kotleta recepty,
vepřové kotlety na mrkvi,
vepřové kotlety se zeleninou pečené,
duseny kel,
dusene maso s mrkvi,
dušené maso v mrkvi,
dušené kotlety recepty,
vepřové dušené maso,
cheascake,
brambory recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
kapusta,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (6)
kel je na slovensku...take s kuceravymi listami podobne ceskemu zeli?