Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 121 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,45 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 13,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 216,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j20v
Moje poznámka
Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j20v
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí srdce na slanině,
srdce recepty,
srdce recept,
hovězí srdce na houbách,
veprove srdce recept,
recepty srdce,
jak připravit hovězí srdce,
jak dlouho vařit hovězí srdce,
recepty z hovězího srdce,
příprava hovězího srdce,
hovezi na slanine s ryzi,
varime hovezi srdce,
hovězí srdce-recepty,
vepřové srdce na žampionech,
jak dlouho vařit žampiony,
grilované hovězí srdce,
recept srdce,
příprava žampionu,
recepty-hovězí srdce,
jak uvarit srdce
Suroviny:
srdce hovězí,
žampióny,
slanina uzená,
žebra uzená,
cibule,
kmín celý,
pepř,
sůl,
moučka škrobová,
rýže,
sádlo,
máslo,
koření hřebíček,
mrkev,
kapusta,
cibule,
česnek,
sůl,
voda
Komentáře (9)