Krkovička minutková s čekací dobou 3 dny
Šťavnatý kus masa udělá na talíři vždy parádu. Pokud znáte fígle, jak ho dobře upravit, vystačíte si s jednoduchým dochucením, abyste chuť masa nepřebili. Krkovička marinovaná tři dny v oleji s bazalkou splní představy o skvělém jídle.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička minutková s čekací dobou 3 dny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1V0
Moje poznámka
Krkovička minutková s čekací dobou 3 dny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1V0
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 8 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 3 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 5 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 5 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovička recepty,
něco z krkovičky,
naložení masa na minutky,
jak naložit krkovici na minutku,
rychlá krkovička,
recepty z krkovice,
minutkové smažené pokrmy recepty,
sušení masa návod,
naloženi krkovičky,
krkovička,
minutková masa,
krkovice recept,
recepty na dnu,
krkovička minutka,
krkovice recepty,
sušená krkovička,
sváteční krkovička,
krkovice minutka,
sušená směs na minutky,
jak naložit maso na minutky
Suroviny:
krkovice vepřová,
sušená bazalka,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (19)