Buřtguláš
Co kuchař, to jiný buřtguláš, nicméně jedno mají přeci jen společné - brambory, uzeninu a sladkou papriku. Někdo přidává na zahuštění více cibule nebo nastrouhanou bramboru. Někdo používá mouku, stejně jako náš recept. Chuť můžete doplnit kysanou smetanou.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 361 kJ / 1 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,80 g |
Tuky | 47,79 g |
Vláknina | 30,78 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 5,75 g |
Sůl | 13,20 g |
Sacharidy | 203,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8z5
Moje poznámka
Buřtguláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8z5
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
burgulas,
buřtguláš se smetanou,
recept na burgulas,
buřt guláš se smetanou,
jak se děla buřtguláš,
buřtguláš na pivě,
vuřtguláš,
vuřt guláš,
buřtgulas na pivu,
výborný buřtgulás,
pikantní buřtguláš,
domácí buřtguláš,
pravý buřtguláš,
jak se vari burtgulas,
buřguláš recept,
bur gulas,
burdgulas,
jednoduchý buřtguláš,
buřstguláš,
buřtguláš s fazolemi
Suroviny:
brambory,
klobása,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
smetana zakysaná
Komentáře (35)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Zahuštění musí být z cibule a brambor.(malá rada: dávat o cibuli více a část brambor nakrájet na malé kousky, které se rozvaří a guláš zahustí).
Mouka ztrhne guláši chuť !
Určitě to někdy zkusíme s mamkou
Na zahuštění zkuste lámanou pohanku... No a na závěr kelímek smetany, zamíchat a podávat... Nemá chybu...