Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Pikantní cizrnová polévka po mexicku je ideální volbou pro milovníky ostrých a výrazných chutí. Kombinace cizrny, rajčat a voňavého koření vytváří sytou a lahodnou polévku, která vás zahřeje i zasytí. Skvělá jako lehký oběd nebo večeře s nádechem exotiky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 788 kJ / 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,27 g |
| Tuky | 55,05 g |
| Vláknina | 11,49 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 36,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Moje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 51 minutami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cizrna,
passata rajčatová,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
paprika sušená uzená,
chilli,
pepř mletý,
sůl,
olej,
petrželka zelená,
koriandr čerstvý
Komentáře (6)