Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 289 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,22 g |
Tuky | 35,35 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,93 g |
Sacharidy | 223,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka do kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wAp
Moje poznámka
Nádivka do kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wAp
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 minutami
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 6 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 6 hodinami
Tématické fráze:
nádivka do kuřete,
plnka do kuřete,
nádivka do kuřete pečená zvlášť,
nadivka z kuřecích jater,
nádivka na kuře,
recept na nádivku do kuřete,
plnka do kurata,
kuřecí nádivka,
nádivka kuře,
nádivka do kuřete recept,
nadivky do kuřete,
nádivka s kuřecích jater,
nádivka z jater,
nádivka,
nádivka z veky,
nádivka do drubeze,
nadivka ke kureti,
recept nádivka na kuře,
recept na nádivku,
kuřecí nádivka recept
Suroviny:
veka,
vejce,
mléko,
cibule,
nať petrželová,
játra kuřecí,
sůl,
pepř černý,
olej
Komentáře (4)