Grilovaný lilek
Lilek je velmi chutný, zdravý a připravit ho můžeme na spoustu způsobů. V kombinaci s výrazným grilovacím kořením chutná skvěle. Po grilování ho ještě potřeme česnekem a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z12
Moje poznámka
Grilovaný lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z12
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 4 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 6 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 1 hodinou
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 1 hodinou
Sýrová roláda
KristynaM25 před 2 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 2 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z lilku,
příprava lilku,
grilování lilku,
nejlepší recepty z lilku,
úprava lilku,
grilovaný patizon,
jídla z lilku,
grilované lilky,
lilek nejlepsi recepty,
jak nejlépe upravit patizon,
recept z lilku,
jídlo z lilku,
priprava lilku na gril,
recept lilek v troubě,
zeleninové recepty,
grilovaný patizon recepty,
baklažán recepty,
lilek-recepty,
grilovaný baklažán,
nejlepší recepty lilek
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
česnek,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (17)
Dobrý je i zapečený s rajčetem a nastrouhanou
K receptu nejsou žádné komentáře.