Játrová paštika domácí
Játrová paštika namazaná na plátku čerstvého chleba je velmi oblíbená svačinka na rodinné výlety i během klidného víkendu. Připravte si jednoduchou a jemnou paštiku podle našeho receptu a překvapte své blízké.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 46 363 kJ / 11 081 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 633,20 g | 
| Tuky | 918,72 g | 
| Vláknina | 18,00 g | 
| Cholesterol | 4,46 g | 
| Sodík | 2,76 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 66,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Cibuli oloupeme a rozkrojíme na čtvrtky. Bůček rozkrojíme na menší kusy, prosolíme a pečeme 1 hodinu při 200 °C společně s cibulí.
	Krok 2: Necháme zchladnout a umeleme na masovém strojku.
	Krok 3: Játra pomeleme, přidáme pomletý bůček, Ochutíme novým kořením, pepřem, paštikovým kořením.
	Krok 4: Promícháme a plníme do připravených sklenic do 3/4 výšky obsahu.
	Krok 5: Sklenicím otřeme hrdla, uzavřeme je a sterilujeme při 95 °C 2 hodiny.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Játrová paštika domácí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qLj
Moje poznámka
					
				
Játrová paštika domácí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qLj
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 5 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 6 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 10 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 39 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jatrova pastika, 
						
						
							játrová paštika recept, 
						
						
							pastika recept, 
						
						
							paštika, 
						
						
							výroba paštiky, 
						
						
							recept na jatrovou pastiku, 
						
						
							domácí paštika z vepřových jater, 
						
						
							domácí játrovka, 
						
						
							výroba játrové paštiky, 
						
						
							zavařování paštiky do sklenic, 
						
						
							recept játrová paštika, 
						
						
							vepřová játrová paštika, 
						
						
							paštika játrová, 
						
						
							játrová paštika z vepřových jater, 
						
						
							vepřová paštika, 
						
						
							recepty jatrova pastika, 
						
						
							recept paštika, 
						
						
							jatrova pastika do sklenic, 
						
						
							zavařování paštiky, 
						
						
							vepřová paštika s játry
						
					
						Suroviny:
						
							bůček, 
						
						
							cibule, 
						
						
							játra, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							koření paštikové
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (30)
http://makova-panenka.cz/recepty/domaci-pastika-re...
Jiřička: