Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 61,66 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Moje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Nejnovější recepty
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 14 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 14 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 15 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 3 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 8 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 10 hodinami
Celerový salát
Gabi1 před 11 hodinami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 11 hodinami
Švédský rybí salát
prokesova před 14 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 15 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z natě,
racepty,
celerová nať použití,
domaci petrzelove pesto,
pesto z feferonek,
jak usušit petrželovou nať,
jak sušit petrželovou nať,
pesto z petrželové natě,
jak zpracovat petrželovou nať,
feferonkové pesto,
pasta z česnekové natě,
feferonková pesto recept,
sušení petrželové natě,
jak zamrazit petrželovou nat,
použití česnekové natí,
olivová nať,
neutralizace česneku,
pesto arabiata,
top racepty,
hrníčková ořechová bábovka
Suroviny:
nať petrželová,
olej,
česnek,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (1)