Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,64 g |
| Tuky | 61,66 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 475 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Moje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 1 hodinou
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 3 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 2 minutami
Plovdivské maso
zvon23 před 24 minutami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 3 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 3 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 3 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 5 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 7 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 7 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 8 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 10 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z natě,
racepty,
celerová nať použití,
domaci petrzelove pesto,
pesto z feferonek,
jak usušit petrželovou nať,
jak sušit petrželovou nať,
pesto z petrželové natě,
jak zpracovat petrželovou nať,
feferonkové pesto,
pasta z česnekové natě,
feferonková pesto recept,
sušení petrželové natě,
jak zamrazit petrželovou nat,
použití česnekové natí,
olivová nať,
neutralizace česneku,
pesto arabiata,
top racepty,
hrníčková ořechová bábovka
Suroviny:
nať petrželová,
olej,
česnek,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (1)