Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 84,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQXr
Moje poznámka
Vepřové srdce na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQXr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 35 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 56 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
vařené vepřové srdce,
recepty z vepřového srdce,
srdce recepty,
veprove na divoko,
vařené srdce,
vepřové srdce vařené,
veprovesrdce,
vepřové na divoko recept,
recept z vepřového srdce,
pokrmy z veproveho srdce,
vepřové srdce-recepty,
jak dlouho vařit srdce,
veprove srdce na slanine,
srdce recept,
vepř.srdce,
srdíčko na divoko,
recepty-vepřové srdce,
recepty ze srdce vepřového,
vařené vepřové srdce recept,
recepty srdce
Suroviny:
srdce vepřové,
žampióny,
cibule,
česnek,
slanina,
koření na divočinu,
kmín celý,
hořčice,
skořice
Komentáře (14)
Jen ty žampiony tam dám příště poději a ne hned se
srdíčkem aby se tak nerozdusili.
Ale je továžně DOBROTA.