Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,47 g |
| Tuky | 31,18 g |
| Vláknina | 26,71 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 352 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 64,02 g |
Postup přípravy
Pak vyndáme zeleninu - rozmačkáme vidličkou a je hotovo :)
Zveřejněno 21. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
Moje poznámka
Bramboračka v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WLo
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 21 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka v pomalém hrnci,
recepty v ph,
bramboracka v ph,
bílá bramboračka,
bramboracka z hlivy,
too recepty,
bramborová polévka v pomalém hrnci,
maďarská bramboračka,
bramboračka z pomalého hrnce,
vaření v ph,
polévky v ph,
bramboračka z hlívy ústřičné,
bramboračka pomalý hrnec,
jak dlouho varit susene houby,
bramborová polévka z pomalého hrnce,
jak dlouho se vaří hlíva ústřičná,
jak dloho se vaří kroupy,
bramboracka,
bramboračka v v pomalém hrnci,
nej bramboracka
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
kroupy,
majoránka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
jíška,
houby sušené,
voda
Komentáře (11)
Vtip je přeci v tom, že do PH "nahážete" téměř všechno najednou, nastavíte stupeň a dobu vaření - a můžete jít třeba spát, nebo do práce, nebo ven s dětičkama.
Teda má too jednu podmínku, a to časovací zásuvku. Pokud se to naučíte, nastavíte si spuštění varu třeba ve 2 odpoledne a když dorazíte večer uhoněný z práce, máte uvařeno.
Já osobně pomalák miluju. A to natolik, když jsem si vlastní blbostí způsobila prasknutí nádoby, koupila jsem si jiný. Ono se sice v tom původním dál dá vařit, tak ten druhý je ve skříni, ale mít víc místa, užila bych oba.
Závěrem:
Vaření v PH je úsporné co do energie, mnohem méně se podlévá, daleko míň koření a solí a v pohodě se v něm dá dělat skvělé jídlo bez tuků.
Preferuji ten způsob, že do něj nahážu vše potřebné a dál se o to skoro nemusím starat. Nanejvýš kouknu po několika hodinách, jestli není třeba promíchat a tak.
Ještě - pokud jde o vývary z masa (polévky), nemá PH konkurenci