Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 15,71 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 20 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře neskutečně dobré
IvaTe před 17 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
IBera před 1 hodinou
Jablečná roláda
Petulice před 2 hodinami
Květák v těstíčku
Petulice před 2 hodinami
Bublanina s ovocem
Miroslav_Steiger před 2 hodinami
Sirup z rýmovníku
Foxinka před 3 hodinami
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 13 hodinami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 16 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 17 hodinami
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.