Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 302,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQLL
Moje poznámka
Jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQLL
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno 6. 6. 2025 13:52
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 33 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 1 hodinou
Likérové špičky
Nanina před 1 hodinou
Kuřecí játra v marinádě
Trol60 před 2 hodinami
Buchty na páře
Tynaja před 2 hodinami
Brokolice a brambory v pekáči
doval před 3 hodinami
Bezinková limonáda
NIDEC před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Lucia81 před 4 hodinami
Lehký tvarohový koláč
jana1974 před 4 hodinami
Tématické fráze:
moučník z jáhel,
nejlepší recepty na jáhly,
jahelník,
recept na sladké jáhly,
nejlepší recept na jáhly,
moučníky z jáhel,
rýžový nákyp se švestkama,
jáhly recepty,
recepty z jahel,
nejlepší jáhelník,
jáhelník recept,
sladke jahly,
buchta z jáhel,
jáhly moučník,
vaření jáhel,
recept jáhelník,
sladké recepty z jáhel,
jahelnik s pudinkem,
jahelník se svestkama,
meruňkový jahelník
Suroviny:
jáhly,
mléko,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
vejce,
máslo,
rozinky,
jablko,
kompot meruňkový,
cukr,
bílek
Komentáře (8)
Jen je fakt důležité ty jáhly spařit vřelou vodou aspoň dvakrát, jinak by jáhly byly hořký