Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 938 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,27 g |
Tuky | 9,24 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v tomatovo-jablečné omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMxQ
Moje poznámka
Krkovička v tomatovo-jablečné omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMxQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krůtí na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Krém z kořenové zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Granola s pohankovými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Neodolatelná jahodová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf
sampirada před 10 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Katy90 před 14 minutami
Míša pohár
projach před 34 minutami
Mátový sirup
Olympus před 52 minutami
Vydatná hrachovka
Olympus před 55 minutami
Segedín z bůčku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Koložvárské zelí od Moniky
Kajabova před 1 hodinou
Opékané brambory s brynzou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Helenaw před 1 hodinou
Knedlíky z hrnečku
Xsaxana před 2 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na jablkách,
krkovice s jablečným pyré,
recepty lasagne tomatové,
jablečná roláda,
omáčka ke krkovici,
tomatovo smetanová omáčka,
krkovička v jablkách,
krkovička s jablečným pyré,
grilovaná krkovice v jablečné marinádě,
krkovička s timiánem recept,
krkovička na jablku,
omáčka s tymiánem,
tomatové pyre,
maso s jablečným pyré,
maso tymián,
tomatovo,
krkovice jablka,
vepřové maso tymián,
jablka,krkovička recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
pyré rajčatové,
jablko,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Nicméně všem moc chutnalo.
Děkuju za bodíky