Postup přípravy
Krok 1: Kysané zelí opláchneme a dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme koření a promícháme.
Krok 3: Zvlášť uvaříme uzené kosti a obereme je.
Krok 4: Na pekáč poklademe zelí, na drobno nakrájený špek, na proužky nakrájenou cibuli a obrané uzené maso.
Krok 5: Promícháme, zalijeme vývarem z kostí a zapečeme.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 21. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kysané zelí s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLVX
Moje poznámka
Zapečené kysané zelí s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLVX
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 34 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 1 minutou
Brokolicová polévka
Gothaj před 9 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 14 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 35 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelí s uzeným masem,
zeli,
kysané zelí recept,
zeli s knedlikem,
kysané zelí,
zelí ke knedlíkům,
zelí s bramborovým knedlíkem,
zelí k bramborovým knedlíkům,
uzené, knedlík, zelí,
zelí s uzenym,
uzené se zelím,
uzene maso se zelim,
priprava zeli,
uzené maso,
myslivecke zeli,
kysané zelí ke knedlíkům,
kysané zelí s uzeným,
kyselé zelí s bramborovým knedlíkem,
zelí ke knedliku,
recepty z kysaného zelí
Suroviny:
zelí kysané,
majoránka,
pepř,
kmín celý,
sůl,
cukr,
cibule,
špek,
kosti uzené
Komentáře (19)