Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 70 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Moje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 40 minutami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 9 minutami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 28 minutami
Bábovka s tvarohem
habis před 51 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 1 hodinou
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 3 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuchařské normy online,
kuchařské normy,
kuchařské normy teplé kuchyně,
normy teplých pokrmů,
normy teplých jídel,
asijská kuchyně recepty,
normy teple kuchyne,
kuchařské normy teplých pokrmů,
normy pokrmů,
kuchařské receptůry,
normy studených pokrmů,
receptury teplých pokrmú,
receptury teplych pokrmu online,
normy kuchařské,
normy pro kuchaře,
receptury teplych pokrmu 1986,
šuang-si z hovězího masa,
normy na vaření,
normy pro vaření,
receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny:
roštěná hovězí,
omáčka sojová,
solamyl,
pepř,
sůl,
olej,
pórek,
kapie,
cibule,
žampióny
Komentáře (18)
Je dobré, že vám chutilo.
ČOI ani hygienická kontrola k nim nemá výhrady. Obě instituce mají v gastronomii jiné činnosti ke kontrole.
Jinak většina receptů je upravena do našich podmínek, ale to rozhodně neznamená, že je možné v nich nahrazovat suroviny jak koho napadne a vydávat takto upravená jídla za originální speciality orientálních kuchyní.
IV.vydání z roku 1986 vydal Merkur, návod na Šuang si neobsahují. Zbytečně mystifikujete čtenáře.
Šuang si je minutka jako 99% asijských jídel. Používá se svíčková ne roštěná ještě k tomu z našich krav.Čínské víno šao-sing lze s úspěchem nahradit i u nás,ale vínem desertním, ne suchým.Jinak v receptu chybí máčený zázvor, červený pálivý olej, wei su(glutasol),cukr,studený vývar,sádlo ne olej.Zahušťuje se máčeným škrobem. Maso se nenakládá. Hotové jídlo nikdy nemůže vypadat jako na fotce,tam to vypadá spíš jako pajšl. PS.Janě jsem recepty i pochválil.S.