Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou zeleninu nakrájíme na plátky, v míse smícháme s olejem a kořením.
Krok 2: Upečeme do křupava. Osolíme. Podáváme s pěnou.
Krok 3: Ušleháme smetanu a smícháme s nastrouhaným sýrem a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Moje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Nejnovější recepty
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 1 minutou
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 1 hodinou
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno 1. 8. 2025 15:29:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový kompot
babca.mz před 30 minutami
Drožďová pomazánka
dataner před 1 hodinou
Oreo sushi
kucharska.kocka.cz před 1 hodinou
Rychlé jogurtové lívanečky
sterzova1963@seznam.cz před 1 hodinou
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 1 hodinou
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 1 hodinou
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
xLIONx před 3 hodinami
Tématické fráze:
kureci nudlicky s rokforovou omackou,
kuřecí nudličky na česneku s rokfórovou omáčkou,
recept na kuřecí v červeném oleji s rokforovou omáčkou,
pečený mix,
jídlo pene,
kuřecí s rokforovou omáčka recept,
brambory pečene s pěnou,
pečena zelenina mix,
dip na pečenou zeleninu,
pečené batáty s pěnou,
dip k pečené zelenině,
testoviny s rokforovou omáčkou,
recept dip k zelenině,
dip z pečeného lilku,
dip z peceneho lilku recept
Suroviny:
brambory,
batáty,
cuketa,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
česnek,
sůl,
koření,
roquefort,
smetana ke šlehání,
tatarská omáčka
Komentáře (17)