Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 5 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou
Denade před 55 minutami
Kančí se šípkovou omáčkou
DavidLute před 1 hodinou
Banánové sušenky
Annanas před 1 hodinou
Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Covecka před 1 hodinou
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Vlastik58 před 2 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 2 hodinami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 2 hodinami
Omáčka na špagety
ilonkakulisek před 2 hodinami
Pěry z bramborového těsta
olivka před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání