Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,60 g |
| Tuky | 240,93 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,48 g |
| Sacharidy | 40,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.
Krok 2: Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.
Krok 3: Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).
Krok 4: Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Zveřejněno 14. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Moje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 11 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 13 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
krtkova pomazánka,
kapsa z vepřového masa,
kapsa z bučku,
kuchařka on-line,
krtkův houbový,
co z bůčku,
krtkův mletý,
recepty z masa krtkova kapsa,
krtkovo pexeso on line,
vepřoví guláš klasik recept,
mletá z bůčku,
pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí,
vepřová kapsa přírodní
Suroviny:
bůček,
brambory,
sýr ementál,
rohlík,
kapie červená,
cibule,
česnek,
maso mleté,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (3)