Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 040 kJ / 2 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,60 g |
| Tuky | 240,93 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,48 g |
| Sacharidy | 40,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.
Krok 2: Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.
Krok 3: Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).
Krok 4: Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Zveřejněno 14. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Moje poznámka
Krtkova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzOV
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 25 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Tématické fráze:
krtkova pomazánka,
kapsa z vepřového masa,
kapsa z bučku,
kuchařka on-line,
krtkův houbový,
co z bůčku,
krtkův mletý,
recepty z masa krtkova kapsa,
krtkovo pexeso on line,
vepřoví guláš klasik recept,
mletá z bůčku,
pečená vepřová plec recept v titanovém nádobí,
vepřová kapsa přírodní
Suroviny:
bůček,
brambory,
sýr ementál,
rohlík,
kapie červená,
cibule,
česnek,
maso mleté,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (3)