Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,43 g |
| Tuky | 57,36 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Sušené houby vložíme do kastrůlku, zalijeme studenou vodou a necháme chvíli nabobtnat. Krok 2: V hrnci zpěníme máslo, přisypeme mouku, prosmahneme a zalijeme uzeným vývarem. Přidáme houby, česnek utřený se solí a vaříme doměkka. Na závěr přidáme vařené uzené maso, lístky špenátu, bylinky a trochu smetany.
Zveřejněno 3. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Moje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 2 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 19 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční perníčky s rumovou polevou podle Josefa Maršálka
veronika_straka před 55 minutami
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 57 minutami
Jablečné lívance
oldlhot před 1 hodinou
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 1 hodinou
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 2 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 5 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 13 hodinami
Tématické fráze:
úprava sušených hub,
čerstvý špenát recept,
čerstvý špenát,
příprava sušených hub,
sušené houby pod maso,
sušené houby úprava,
maso ke spenatu,
sušené houby polévka,
sušené houby příprava,
čerstvý špenát příprava,
sušené houby do polévky,
sušený špenát,
polevka z baby spenatu,
sušené houby do polévky:,
úprava sušené houby,
čerstvý baby špenát recept,
čerstvý listový špenát příprava,
recept čerstvý špenát,
polévka z uzeného masa,
čerstvý špenátová polévka
Suroviny:
maso uzené,
hříbky sušené,
špenát baby,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
česnek,
bylinky polévkové,
pepř,
sůl
Komentáře (8)