Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 470 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,50 g |
Tuky | 122,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka na lesním ovoci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BnvY
Moje poznámka
Vepřová panenka na lesním ovoci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BnvY
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 23 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 48 minutami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 4 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka recepty,
veprova panenka,
vepřová panenka recept,
panenka recept,
recepty vepřová panenka,
recept vepřová panenka,
recept na veprovou panenku,
recepty z panenky,
recepty panenka,
recepty z vepřové panenky,
recepty na veprovou panenku,
sušené maso recept,
veprove panenky,
vepřova panenka s ovocem,
recept panenka,
vepřové maso s ovocem,
recepty,panenka,
panenka recepty,
vepřová,
recept z panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
ovoce sušené,
brusinky zavařené,
jíška,
olej,
olej olivový,
sůl,
pepř,
petrželka sušená
Komentáře (14)