

Marinovaný losos na zázvoru
Suroviny
- 4 větší podkovy z lososa
- 2 cm strouhaného čerstvého zázvoru
- 2 PL olivového oleje
- 2 ČL sójové omáčky
- 1 PL kečupu
- 1 ČL citrónové šťávy
- několik kapek tabasca
- 2 dcl bílého vína
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Ve větší míse smícháme víno, olivový olej, sójovou omáčku, zázvor, kečup, citrónovou šťávu, tabasco, osolíme a opepříme.
Do této marinády vložíme podkovy z omytého a osušeného lososa. Necháme vše stát několik hodin v lednici.
Grilujeme za stálého obracení po obou stranách celkem cca 15 minut. Během úpravy potíráme ještě marinádou.
Podáváme s opečeným bramborem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Marinovaný losos na zázvoru
-
Ivi, máš to moc moc jedlé
a fotečky jsou
+
-
Dana61: děkuji Danuš a díky všem
-
no prostě slintám
papání vypadá skvěle
-
Pěkný recept ryby můžu
+10
-
Čerstvého zázvoru bych se v tomto případě nebála a dala bych víc
Ale Myško receptík je príma a jídlo máš moc hezky nafocené
+9
-
-
Krásný a chutný recept
-
Máš to krásné, hned bych ochutnala
-
spagetka:
už jdu pryč
-
že já sem lezu v této době
-
No tak to je nádhera a to foto zase paráda
to by mi moc chutnalo