Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 307 kJ / 73 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g | 
| Tuky | 0,41 g | 
| Vláknina | 6,12 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 14 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 13,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Do hrnce nalijeme olivový olej cca 0,5 cm, přidáme cibuli.
	Krok 2: Až cibule bude lehce do zlata přidáme maso (nakrájené), až se maso zatáhne z každé strany tak osolíme a opepříme, přiklopíme a dusíme 20 minut.
	Krok 3: Po-té přidáme pepř, sůl a červenou papriku, necháme pod pokličkou opět dusit.
	Krok 4: Po 10-15 minutách přidáme pasírovaná rajčata, bazalku, chili papričku a červenou papriku, dle chuti dosolíme.
	Krok 5: Necháme vařit dokud maso nebude měkké, po-té přidáme nakrájená čerstvá rajčata a vaříme dokud se maso nebude rozpadat.
	Krok 6: Podáváme s Tortiglioni či domácími těstovinami.
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Italské ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8LJ
Moje poznámka
					
				
Italské ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8LJ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ragů, 
						
						
							italské hovězí ragů, 
						
						
							recepty na italské jídlo, 
						
						
							recept na italské pokrmy, 
						
						
							recepty ragů, 
						
						
							kančí ragů s těstovinami, 
						
						
							italské vepřové ragu, 
						
						
							italské jídlo s vepřovým masem, 
						
						
							italské recepty, 
						
						
							co je ragů, 
						
						
							italske testoviny s veprovym masem, 
						
						
							ragů na italský způsob, 
						
						
							s italem v kuchyni ragu, 
						
						
							jídlo ragu, 
						
						
							italské recepty vepřové maso, 
						
						
							italské ragů z mletého masa, 
						
						
							recept na ragů, 
						
						
							italský pokrm z mletého masa, ragů, 
						
						
							hovězí ragů na italský způsob, 
						
						
							recept ragů
						
					
						Suroviny:
						
							olej olivový, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bok vepřový, 
						
						
							pasírované rajčata, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
Komentáře (11)